Gedragstraining voor honden voor regio Damme: van puppy coaching tot begeleiding

Honden opvoeden, goed kunnen omgaan met gedragsproblemen van uw hond, vraagt veel kennis en inzicht over hondengedrag. Candy weet, door de jarenlange ervaring met honden, hoe je dit best succesvol kan aanpakken.

Tijdens de hondentraining gaat Candy aan de slag met jou en je hond. Er wordt geluisterd naar de specifieke situatie en de hond wordt geobserveerd in zijn omgeving. Je krijgt inzicht in het gedrag van uw hond en er wordt gezocht naar een oplossing die werkt voor jou én voor uw hond.

Herken jij volgende scenario’s: je hond blaft uitzonderlijk veel, hij springt op naar andere mensen, uw hond trekt overmatig veel aan de lijn, hij durft te bijten of happen, uw hond kan niet alleen thuisblijven, hij kan niet omgaan met andere honden in de buurt,… Candy weet perfect hoe je deze problemen kunt aanpakken.

Gevestigd in Dudzele zijn we vlot bereikbaar vanuit Damme en Hoeke, Lapscheure, Moerkerke, Oostkerke, Sijsele.

Zoek je hulp bij de opvoeding van je hond?
Heeft je hond een gedragsprobleem en wil je dit succesvol aanpakken?
Wil je je hond beter begrijpen?

Ben je eigenaar van een nieuwe, schattige puppy? Dan ben je bij Rezi’s Dogcenter aan het goede adres om een perfecte start te maken met onze puppy coaching.

Tot de leeftijd van ongeveer 16 weken zit je puppy in de meest cruciale fase van ontwikkeling. Het is dus zeer belangrijk om tijdens deze periode een goede band op te bouwen. Candy helpt je om uw puppy op te voeden tot een aangenamen en liefdevolle viervoeter. Door een persoonlijke aanpak wordt er mogelijke problemen aangepakt en zal je een mooi resultaat boeken met uw puppy.

Er wordt zowel aan opvoeding als aan gedragstraining gewerkt, met als doel happy pets zijn happy baasjes. Een goede communicatie en evenwichtige relatie zijn de bouwstenen voor dit alles.